THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

torsdag den 12. juni 2008

Sidste status....

Så lakker det mod enden af dette semester - så hér er de sidste billeder fra biotopen.
God sommer til alle!



Her er mine solsikker. Og ja, de BLEV vandet efter billedet blev taget.....



Blomsterfrøene vi såede i minidrivhuset er nu klar til at komme i jorden.


Min trofaste følgesvend og personlige hofnar, når der skulle arbejdes i haven.


Sådan ser min blomsterhjørne med bl.a asiatiske liljer ud nu. Og ja, de blev også vandet.



Blomsterhjørnet igen.






















mandag den 12. maj 2008

Blomsterløg, køkkenhave og minidrivhus

Tid til en update.

Weekenden er gået med at pusle i haven. Der er blevet "vendt jord" i køkkenhaven, det var hårdt arbejde! Men nu ser jorden fin ud, og det er ved at være tid til at der kan lægges i jorden. Jeg tror dog lige jeg vil ha købt et fuglenet (hedder det ikke det?), ikke kun pga fuglene men også fordi kattene render og skider i jorden! Og jeg har ærligt talt ikke megen lyst til at indtage mine grøntsager tilsat katteekskrementer :(

Jeg har også fået lagt masser af blomsterløg i jorden. Så forhåbentlig kommer vi til at nyde synet af smukke liljer og oxalier henad sommeren.

Der er ved at komme en smule liv i minidrivhuset. Det er solsikkerne, der titter mest frem. En del af de øvrige blomster ser man ikke noget til endnu. Jeg håber da de alle er overlevet. De er blevet passet godt :)

onsdag den 30. april 2008

Biileder fra projekt minidrivhus og køkkenhave







Projekter på bloggen


Hermed stemningsbilleder fra blog'en.

Så sku der endelig ske noget. Min datter og jeg satte os for at plante blomster i et dertil indkøbt mini-drivhus med selvvandingsfunktion og hele molevitten.
Trin 1 var at forstå brugsanvisningen. Tro mig, med mine manuelle evner (eller hvad det hedder), så var det ikke så let som jeg havde forestillet mig. Det dér med at overføre hvad man læser til praksis, det område i hjernen, det er permanent ude af drift hos mig.
Men det lykkedes! Vi fik sået solsikke, nellike, ærteblomst og marguerit...nu skal de så stå og blive til små spirer i drivhuset, og så skal de i jorden.

Udover det fjernede vi fliser, så der kunne anlægges køkkenhave. Og JA, der var mig der slæbte de ret tunge fliser ind i haveskuret MENS MANDEN SÅ FODBOLD...tsk tsk. Der mangler stadig jord i køkkenhaven, men det er lige det med at hente mange liter jord, når man kun har sin cykel at transportere det på...

Jeg synes efterhånden det er blevet helt hyggeligt at ordne have, jeg havde forsvoret det skulle ske, men man kan heldigvis blive positivt overrasket over så meget hér i livet....

Jeg fik iøvrigt gjort kål på de mange tidsler, der havde indtaget (nærmest overtaget) plænen. Det pyntede at få dem væk!








fredag den 25. april 2008

En mindre revolution

Der er sket noget fantastisk - en mindre revolution kan man vel kalde det. Jeg er faktisk begyndt at NYDE at tulle rundt ude i haven og kigge mig omkring. Har købt mig et selvvandende minidrivhus til at forså i, der er plads til 60 forskellige planter, men så mange blir der næppe plads til i haven!

I går gik jeg rundt og fjernede tidsler, der var nogle ordentlige sataner ind imellem, der nærmest havde kvalt alt omkring sig. Men nu - med mit effektive, nyindkøbte ukrudtsfjerner-instrument var de væk i løbet af ingen tid. Ha!

Jeg fik iøvrigt taget lidt stemningsbilleder, men lægger dem lige på samtidig med billeder fra mit kommende mini-drivhus projekt. Jeg har iøvrigt også fået købt blomsterløg, de ryger i jorden snart.

Så nu sker der da noget! :)

onsdag den 16. april 2008

Nyt design...

Så fandt jeg lige et design, der kunne peppe min blog lidt op. Jeg vil snarest gå i gang med at kigge efter forårs-spor i min have. Hvad angår de her forskellige aktiviteter på biotopen, så er der jo godt nok ikke meget plads.....men jeg må lægge hovedet i blød.

mandag den 7. april 2008

Så er det så-tid.

Så går projekt såning i gang. Der er blevet købt følgende ind:
- Margueritter
- Ærteblomst
- Brudeslør
- Studenternellike

og rødbede.

Mange af dem skal forsås indendøre, så jeg skal lige ha købt lidt af plante i. Nu skal det jo ingen hemmelighed være, at jeg ikke har de grønneste fingre, så jeg er spændt på hvordan resultatet bliver!